renado VVI
ga direct naar:

Nieuws

Jeugdplan Spiegelbijeenkomst RVLC. 15-03-2020

Maandagavond 9 maart was het dan zover. Een bijeenkomst, georganiseerd door en voor de RVLC om het bestaande jeugdplan op te frissen en toekomstbestendig te maken.

Samen met de KNVB onder leiding van Richard Steensma. De moederverenigingen hadden de opdracht gekregen om 10 tot 15 personen per vereniging uit te nodigen om zodoende een dwarsdoorsnede van de verenigingen te krijgen. 

 
Dit is perfect gelukt, met maar liefst 55 peronen werd om 19 00 uur de aftrap gegeven door voorzitter Pieter Kraak. Pieter heette de aanwezigen welkom in de Drie Zwaantjes te Langweer. Na het welkomstwoord kreeg Richard Steensma als afgevaardigde van de KNVB het woord. Richard legde uit wat de bedoeling was. Een zestal stellingen, oa hoe ziet de RVLC er over 5 jaar uit, hoe worden de 3 locaties optimaal benut, wat verwacht je van de leden/ouders, hoe ziet het selectiebeleid eruit, waar ben je trots op binnen de huidige RVLC, waar moeten de trainers aan voldoen en hoe ziet een goede training eruit. Mooie stellingen waar genoeg discussie over ontstond. In groepjes en in carouselvorm werden de stellingen door de aanwezigen onder de loep genomen. Mooi om te zien dat in elk groepje leden van alle drie de verenigingen zaten. Geen belemmeringen, out of the box denken, maar vooral ook om samen hier over na te denken. 
 
De 6 flapovers waren vol geplakt met post id stickers. Volop ideeën en opmerkingen. Een schat aan informatie. De werkgroep gaat de komende weken flapovers uitwerken. Een aantal belangstellenden boden zich spontaan aan om mee te denken en te helpen met uitwerken. Absoluut een geslaagde avond, zodra de werkgroep het e.e.a. heeft uitgewerkt, wordt u op de hoogte gebracht. 
 
Wordt vervolgd.
 
 
Werkgroep Jeugdplan RVLC
Terug