renado VVI
ga direct naar:

Anti-pestbeleid

Graag willen wij als combibestuur het volgende even onder de aandacht brengen.

Ondanks de goede inzet en begeleiding van een ieder kan het toch niet altijd voorkomen worden dat er problemen ontstaan tijdens een training of na de training, tijdens de wedstrijden of dat er op andere plaatsen onenigheden gebeuren. Wij als combibestuur willen natuurlijk graag dat voetballers en vrijwilligers het naar de zin hebben maar dat wanneer er problemen zijn dat wel gemeld wordt.

Hierbij noemen we  een voorbeeld, een kind wordt tijdens of na het voetballen geplaagd en dat stopt niet bij een keer, dan is het zaak dat u als ouder het meldt bij de trainer of leiders van het team. Mocht dit niks opleveren dan zouden wij het erg fijn vinden dat u er melding van maakt bij een van de bestuursleden van de combi. Mogelijk kunnen wij dan wat voor u betekenen. Dit geldt niet alleen voor ouders maar ook voor de leiders en trainers die problemen hebben met een team en/of een aantal kinderen!

Wij vinden het als combi erg belangrijk dat iedereen plezier in het voetballen heeft en dat iedereen moet begrijpen dat het een teamsport is waarbij iedereen op zijn of haar eigen manier positief meedoet!

 

 

Met vriendelijke groet,

het jeugdbestuur.