renado VVI
ga direct naar:

Nieuws

Spelregelbewijs JO17 spelers 05-06-2019

SPELREGELBEWIJS.

 
Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.
 
Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met de start van het nieuwe seizoen in september2019 de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/‘20 niet voetballen.
 
AAN DE SLAG
 
De spelers en speelsters geboren in het jaar 2002 kunnen nu aan de slag.
Van Geert Semplonius heb je activatiegegevens gekregen, hiermee kun je jouw account activeren via Voetbalmasterz en starten met het behalen van het spelregelbewijs. 
 
Van de volgende leden wordt verwacht dat zij het spelregelbewijs gaan halen.                  
 
Harry van de Werf, Jesse Traverso, Wilte van den Ende, Jorrit Zijlstra, Maarten Taconis, Siebren Zijlstra, Dennis Treur, Kevin Karsten Schüler, Jente de Jong, Niels Rozendal, Arend Brinksma, Olaf de Haan, Max Wijma, Tristan de Jong, Iris Smeding, Nynke Schotanus, Ellen Bouwhuis, Femke Groenendal, Neeltje Oppedyk, Nynke Bergsma en Reanna Mink.
Op de RVC website staat informatie over het spelregelbewijs.
 
Voor vragen kun je terecht bij Geert Semplonius. 06-27902859.
 
Als leden uit het geboortejaar 2002 het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/‘20 niet voetballen.
 
Namens Langweer, Renado en VVI.
Geert Semplonius
Terug