renado VVI
ga direct naar:

Nieuws

Van de bestuurstafel.... 13-08-2019

 Van de bestuurstafel....

 
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in gang gezet. Zo zijn de teamindelingen inmiddels bekend en is onder andere Jan Faber aangesteld als jeugdcoordinator en neemt de functie over van Hans Semplonius. Hans, names het bestuur en de moederverenigingen bedankt voor je inzet en enthousiasme in de afgelopen jaren.
 
Het sportief partnerschap is gewijzigd en wordt vanaf komend seizoen rechtstreeks aan RVLC aangeboden. De moederverenigingen hebben daar reeds mee ingestemd.  Voor dat ik daar iets meer over vertel, leest u RVLC ipv RVC.  Langweer is toegevoegd. De jeugd van Langweer wordt zo langzamerhand toegevoegd, dat is ook de reden dat het RVLC wordt. Nu weer even terug naar het sportief partnerschap. Namens het RVLC bestuur en de moederverenigingen wil ik Bios Drachten bedanken. De afgelopen jaren heeft Bios Drachten het sportief partnerschap via Renado aangeboden aan RVLC. Metname het afgelopen jaar heeft het een behoorlijk bedrag voor RVLC opgebracht. Griet en Sander bedankt! Het komende seizoen gaan we door met het sportief partnerschap! Binnenkort gaan we ook aangeven waar we een deel van het bedrag aan gaan besteden, zodat u ook een beeld krijgt dat het voor de jeugd gebruikt wordt. 
 
Ook willen wij als bestuur bij u bekend zijn, zodat u weet wie er in het bestuur zit. Mijn naam is Pieter Kraak,  woon in Langweer. Ben leider van de jo13-2 en sinds februari voorzitter van RVLC. De andere bestuursleden zijn:
Fiona de Jong, Joke Zijlstra, Klarina Hoekstra, Yvonne Altenburg, Eddy Rozendaal, Albert Jan van Pel, Menno Zonderland en Piet van der Wey. Een goed team, die werkt met commissies. Hierdoor wordt het werk verspreid en 
komt er meer overzicht. Lijkt het u leuk om in het bestuur en/of in een  commissie te stappen, u bent van harte welkom.
 
Daarnaast zijn wij heel blij en natuurlijk ook afhankelijk van leiders, trainers en vrijwilligers. Bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen.
 
Ik heb in iedergeval veel zin in het nieuwe seizoen. Maar eerst zomerstop en vakantie. Ik wens een ieder een fijne zomer en tot ziens bij aanvang van het nieuwe voetbal seizoen. Oant sjen.
Pieter Kraak
Terug